Menü Bezárás

Relikviák

A jövő harcosai 2015-ös megjelenése óta folyamatosan készülnek Az Olimposz legyőzése trilógiához egyedi, kiegészítő relikviák. Ezek kereskedelmi forgalomba nem kerültek, főleg nyereményjátékokon soroltam ki őket, így csak néhány szerencsés mondhatja el magáról, hogy neki jutott belőlük.

Már A jövő harcosai megjelenésekor készült néhány bögre, nem sokkal később egy 500 darabos puzzle, póló, kiadvány formában megjelenő előzmény- és kiegészítő történetek (Árész szolgája, Istenek és imák, Második álom, Spártai tél), legutóbb pedig, egy nagyszabású nyereményjáték kíséretében Az Olimposz legyőzése trilógiához kapcsolódó tanszereket sorsoltam ki. Így már létezik a sorozathoz kapcsolódó füzet, toll, tornazsák, kulacs, jegyzetfüzet, órarend, matrica.

Néha elgondolkodom, hogy vajon ki rendelkezik a legtöbb Az Olimposz legyőzése trilógiához kapcsolódó relikviával. Az biztos, hogy nincs olyan ember ma Magyarországon, akinél egyszerre fellelhető az összes kiegészítő, így érdemes átnézni a galériát, hogy eddig mik is jelentek meg.